LFT P12/P13 ikimuistoinen matka Tampereelle
LFT P13/P14 Julkaistu: 17.12.2023 19.00

LFT P12/P13 ikimuistoinen matka Tampereelle

17.12.2023

Eilen pelattiin P12 joukkueen Sisä-Suomen Kohonen-sarjan (alempi haastaja) turnaus Spiral –hallissa Tampereella. LFT:n joukkue lähti matkaan aikaisin aamulla ja päivän ohjelmassa oli kaksi ottelua tässä sarjassa ja yksi vielä myöhemmin. Ensimmäisessä ottelussa oli vastassa WFT valkoinen, pelin lopputulos oli 12-8 LFT:lle ja toinen ottelu Piskua vastaan päättyi 5-15, myöskin LFT:n hyväksi.

Joukkueen päivä ei suinkaan loppunut tähän vaan osa pelaajista suuntasi vielä koko seuran yhteiseen tapahtumaan Bläk Boksiin, seuraamaan F-Liigan ottelua Classic – FBC Turku. Olimme saaneet kutsun frendiseuraksi illan otteluun Nico Salolta. Meidän seurasta kutsuun vastasi yhteensä n.140 kannustajaa.


LFT:n väki valloitti siis sinisillä paidoillaan B-katsomon ennen peliä, ja P12 joukkue vahvistettuna muutamalla P13 pelaajalla taas suuntasi pukukoppiin valmistautumaan omaan erätauko otteluun. Valmistautumisen tiimellyksessä P12 joukkuetta tuli tapaamaan Classic joukkueen valmentaja Henri ”Henu” Toivoniemi. Henrin kanssa kävimmekin erittäin mielenkiintoisia keskusteluja salibandystä ja olimmekin pohtineet muutamia kysymyksiä jo valmiiksi.

P12 joukkueen kysysymykset:

1. Kuka on paras pelaaja Classicissa? -> Joukkueessa on monta hyvää ja taitavaa pelaajaa.

2. Mikä olisi hyvä treeni P12 joukkueelle? -> Syöttelyharjoitukset on aina hyviä ja niitä ei tehdä koskaan liikaa. Pitää muistaa harjoitella syötön kovuutta, erilaisia pituuksia ja myös vastaanottoa.

3. Pelaako Ville ensi kaudella Läysässä? -> ”naurahdus” Sitä teidän täytyy kysyä Villeltä itseltään.

4. Mikä on paras paikka Lopella? -> Ojajoki -> Asuuko kukaan teistä siellä? (meille selvisi keskustelun tiimellyksessä, että Loppi olikin erittäin tuttu paikka Henrille.)

5. Mikä on paras jalkapallo joukkue? -> Liverpool, tätä joukkuetta on tullut kannustettua pienestä asti

Vierailun jälkeen siirryimme joukkueena muiden LFT:läisten seuraan B-katsomoon, tuleva erätauko ottelu taisi kuitenkin hiukan jännittää meitä kaikkia. Osalle pelaajista olikin ensimmäinen kerta, kun pelattiin 5vs5 peliä. Ensimmäisellä erätauolla lähdimme rohkeasti pelaamaan ja saimmekin ensimmäisen 8 min erän omiin nimiimme tiukasti. Meidän pelit jatkuivat toisella erätauolla ja jälleen mentiin 8min. Nyt jo hiukan rennommin ottein. Joukkue venyi upeaan voittoon yhtenäisellä pelillä.

Itse Classic – FBC Turku ottelun kolmannessa erässä saimme kannustaa myös suurella äänellä LFT kasvattia Ville Lastikkaa, joka johdatti Classic joukkueen voittoon 9-1- ja 10-1 maaleilla. Ottelun jälkeen Nico Salo ja Ville Lastikka tulivatkin vielä meitä tervehtimään. Hieno ja upea ilta sai arvoisensa päätöksen.


LFT P12/P13 kiittää kaikkia tämän upean illan mahdollistajia.

Lopen Floorball Team ry

Paloheimonkatu 3 D 4
11130 Riihimäki

E-mail: lopenfloorballteamry@gmail.com
Puhelin: 040-7340368