LFT 10 joukke Särkänniemi Cupissa - Hienon kauden päätös
LFT P15Julkaistu: 15.06.2023 11.31

LFT 10 joukke Särkänniemi Cupissa - Hienon kauden päätös

Tampereen Särkänniemi Cup ja LFT 10-joukkueen kausi pulkassa. Piiiitkiä piiitkiä päiviä. Tiukkaa pelaamista, paljon yhdessä oloa ja taatusti roppakaupalla kokemusta.

Todella hieno, yhteen hiileen puhaltava joukkue kotijoukkoineen.

Kesäloma alkaa häämöttämään ja ehkä tulee jopa ihan tarpeeseenkin. Nautitaan siitä, annetaan myös valmennuksen hengähtää. Siellä on tehty aukotonta ja pitkää päivää että ovat saaneet taas kaiken tämän kauden hässäkät pysymään käsissään. Iso paketti kasattu tuommosen mitättömän valkosen muovipalleron ympärille ja vieläpä enemmän kuin erittäin onnistuneesti.

Särkänniemi viikonloppuun mahtui monella niin onnistumisia kuin pieniä epäonnistumisiakin ja ne kuuluu lajiin. Yksi todellisia onnistujia viikonloppuna on kiistatta maalivahtimme, varsinainen liima näppi Lenni Heinonen #3 aivan huikeita koppeja ja venytyksiä.

Tietenkin yhdessä aivan mahdottoman suuressa ja korvaamattomassa roolissa on meidän seuraa ja junioreita tukevat sponsorit.... Ilman heidän suurta tukea olisi mm. tämmöiset Särkänniemi Cupit jääneet haaveisiin. Vaikeista ajoista huolimatta on hieno nähdä kuinka kuitenkin yrityksillä on halu pitää lapset liikkumassa. Tämän kauden mahdollistivat mm :

Limousinet Oy

Koneurakointi Jameko Oy

Lopen Kulta Oy

Lääkärikeskus Eloranta

Hf-Autohuolto Oy

Mikkolan Suoramyynti Oy

MK- Raudoitus Oy

Tästä on hyvä jatkaa... Katsotaan mitä se sitten ikinä onkaan.

Lopen Floorball Team ry

Paloheimonkatu 3 D 4
11130 Riihimäki

E-mail: lopenfloorballteamry@gmail.com
Puhelin: 040-7340368