Kauden päätösreissu Seinäjoelle 24.-26.5.2024
Julkaistu: 06.06.2024 14.00

Kauden päätösreissu Seinäjoelle 24.-26.5.2024

Joukkueemme päätti kauden 2023-2024 kolmen päivän reissulla Seinäjoelle. Vietimme reissussa samalla kaudenpäättäjäiset sekä kävimme pelaamassa Mikko Kohonen cupissa.

Perjantaina reissuun lähdimme aamupäivällä turvallisella Lin-car pikkubussi kyydillä. Ensimmäinen pysähdys tehtiin Lempäälässä Ideaparkissa. Viihdekeskuksessa kävimme kisaamassa Kartingin merkeissä. Aluksi oli jännitystä ilmassa. Useimmille tämä oli uusi kokemus. Nopeasti kuitenkin kaikki pääsivät vauhdin hurmaan kiinni ja ajat paranevat kierros kierrokselta. Aika-ajojen jälkeen kuskit jaettiin A- ja B-finaaleihin aikojen perusteella. Kovana kävi kamppailu radalla kun sijoituksia pyrittiin kohentamaan. Ohituspaikat kuitenkin oli tiukassa ja kuskit hyvinkin tasaväkisiä. A-finaalissa kärkipaikan vei Lenni ja B-finaalissa Jimi.

Kisailun jälkeen mahat täyteen ja matka jatkui kohti Seinäjokea. Joukkueemme majoittui aivan Seinäjoen keskustan kupeessa Siirilän tilalla. Paikka osoittautuin hyväksi valinnaksi, voimme suositella. Huoneiden jako meni mutkitta ja kaikille löytyi mieleinen petipaikka. Ilta menikin vapaasti oleillessa ja saunoessa.

Lauantai aamu starttasi oikein maittavalla paikan emännän tekemällä monipuoisella aamiaisella. Aamiaisen jälkeen olikin suuntana pelimesta Seinäjoki Areena. Lauantaina oli kolme ottelua sarajassamme yhdistetty P15 ja P16. Ensimmäinen ottelu oli aluksi vastustajan hallinnassa, mutta pikku hiljaa pääsimme peliin mukaan. Kuitenkin ottelusta niukka tappio 2-3 lukemin. Kaksi muuta peliä olikin sitten joukkueelle kovaa kyytiä. Saatiin kokemusta pelata yhtä sarjatasoa korkeammalla pelaavan joukkueen kohtaamisesta. Taitoa heillä riitti roppakaupalla! Pitkän pelipäivän jälkeen siirryttiin takaisin majapaikkaan. Ilta oli aurinkoinen ja mitä suotuisin grillailulle, yhdessä ololle ja jääkiekon katsomiselle, saunomista unohtamatta.

Lauantai-iltana pidimme joukkueen kauden palkitsemistilaisuuden. Joukkueen pelaajat ja valmennus saivat etukäteen antaa mielipiteensä pokaalien jakoon. Kauden pokaalit menivät seuraavasti:

Kauden kehittyjä - Sampsa "ottanut omalla pelipaikalla sentterinä ison harppauksen pelaamisessaan" Ahkera treenaaja - Eerika "tekee kaikki treenit huolellisesti ja kovaa" Kauden pelaaja - Julius " on kehittynyt kaudella ja näyttää kiinnostuksensa treeneissä ja peleissä. Tekee aina parhaansa" Valmennuksen erikoiskiitospalkinto - Konsta " otti kapteenin roolin kauden alussa pienellä JoJon painostuksella. Kasvoi rooliinsa kauden aikana ja hoisi kapteenin roolin hienosti"

Lisäksi palkittiin Kartngin finaalien voittajat lahjakortein. KIITOS LOPPIHOVI JA BAR PAROONI lahjakorteistanne!

Sunnuntain aamupalan jälkeen paikat saatiin rauhassa laitella kuntoon ja sitten lähteä yhtdentoista maissa pelimestalle. Sunnuntaille pelejä tuli kaksi. Ensimmäinen oli sijoitusottelu kovaa edellispäivän vatustajaa kohtaan. Tavoitteena pelissä oli saada pidettyä maaliero pienenpänä kuin mitä edellisessä pelillä. Tässä onnistuttiin ja voitiin olla tyytyväisiä peliimme. Pronssipeli kutsui. Taisto pronssista kävi kuumana ja peli oli vauhtia täynnä. Vastustaja kuitenkin piirun verran meitä parempi ja meille jäi turnauksen nelossija.

Reissuväsy alkoi jo painaa yhdellä jos toisella. Ennen kotiin suuntaamista käytiin vielä herkuttelemassa Pancho Villassa. Kotimatka sujui muitta mutkitta ja rauhallisissa merkeissä. Reissumme tuli päätökseen ilta yhdeksältä.

Muistorikas reissu siis takana päin. Tällä porukalla olimme nyt viimeistä kertaa reissun päällä. Tulevalla kaudella sitten joukkueemme kasvaa, kun jatkamme pelitouhuja yhdistelmäjoukkueemme LFT / Panthers kanssa.

ISOKIITOS Lin-car kyydistä ja Siirilän tila majoituksesta!

Kuvia reissusta näkyvillä FB sivuillamme https://www.facebook.com/lft10?locale=fi_FI

Kiitos tästä kaudesta ja ei muuta kuin kohti uutta!


Lopen Floorball Team ry

Paloheimonkatu 3 D 4
11130 Riihimäki

E-mail: lopenfloorballteamry@gmail.com
Puhelin: 040-7340368