Megyaszai ja Turpeinen LäySään!
LFT Miesten EdustusJulkaistu: 24.08.2023 16.36

Megyaszai ja Turpeinen LäySään!

Daniel Megyaszai ja Mikko Turpeinen ovat tehneet sopimuksen LFT Miesten edustusjoukkueen LäySän kanssa!


"Dansu" on tehnyt salibandykentillä todella kunnioitettavan ja pitkän uran. Hän on pelannut Fliigassa neljä kautta ja divarissa kolme kautta.

  • Fliiga: 97 peliä, 37+31 = 68 pistettä
  • Divari: 49 peliä, 11+8 = 19 pistettä

Viimeisinä vuosina Dansu on ollut tuttu näky Riihimäen Panthersista. Ei ole kauheen yllättävää, että hän on kuulunut siellä joukkueen parhaimmistoon ja ollut myös osa joukkueen kapteenistoa. Kyseessä on todellinen moniosaaja, sillä Dansu oli myös viimekaudella Panttereitten valmentaja. Läysä saa hirveän määrän taistelutahtoa, tehopisteitä, kokemusta ja ikää Dansulla on vasta 26 vuotta. Hän tulee siis Läysään parhaassa iässä, eikä todellakaan jäähdyttelmään.



"Mise" on salibandyä seuraavalle yleisölle todella tuttu kaveri ja on pelannut urastaan suurimman osan Riihimäellä Panthersissa. Hän on ollut jo vuosikymmenen Pantherssin paras puolustaja, kenen varaan joukkuetta on vuosi toisensa perään rakennettu. Viimeisinä vuosina Mise on pelannut myös hyökkääjän paikalla, tehden aivan järjettömiä teholukemia. Mahtuuhan tuohon 10 vuoden ikkunaan myös kausi Steelerssissä Fliigassa. Sielläkin Turpeinen onnistui suorittamaan käsittämättömällä tavalla ja oli yksi joukkueen tärkeimmistä yksilöistä. Ei ole siis väliä mitä sarjaa / pelipaikkaa Mikko pelaa, hän kuuluu aina koko sarjan parhaimpiin pelaajiin. Ei voi sanoin kuvailla, miten iso vahvistus Mise on Läysälle. Nyt on kaikkien tultava katsomaan, että mimmoisesta pelimiehestä on kyse.

Mikon matkaa Läysässä tukee Asennuspalvelu RST Oy


Tervetuloa oranssiin & Lopelle Daniel ja Mikko! 🧡

Lopen Floorball Team ry

Paloheimonkatu 3 D 4
11130 Riihimäki

E-mail: lopenfloorballteamry@gmail.com
Puhelin: 040-7340368