LFT P15 kauden alku ja kauden jatko
LFT P15Julkaistu: 09.11.2023 10.48

LFT P15 kauden alku ja kauden jatko

LFT P15 joukkueen treeni kausi alkoi elokuussa. Joukkueessamme pelaa 2010/2009 syntyneitä pelaajia sekä kolme 2008 ja yksi 2011 syntynyttä. Syyskauden alku on ollut monin tavoin tiivis. Syksyyn on mahtunut treenien lisänä muutama harkkapeli Lastikassa. Kauden alku on ollut pistejahdin kannalta vielä hieman alavireinen, mutta suuntana on koko ajan ollut parempi tekeminen ja tasaisia hyviä pelejä on pelattu. Yhteishenki joukkueessamme on mitä mainioin.

MUU SYYSTOIMINTA Alkukaudesta joukkueemme osallistui Espoossa järjestettyyn Buffet cupiin. Päivä oli tiivis ja pitkä sekä tasaisia pelejä.

su 5.11. joukkueemme sai järjestää LFT miesten II (puusaha) joukkueen liiton vitosdivarin kotiturnauksen. Joukkueemme hoisi toimitsijapöydän, Iso kiitos myös joukkueen ulkopuoliselle avulle Tiia ja Veera sekä kahvion. Päivä oli onnistunut ja pelaajat sekä vanhemmat tekivät hyvää työtä, jotta päivä sujui hyvin.

Joukkueemme kahvio ja makkaranmyyntipiste toi joukkueelle hyvän tuoton, joka on korvamerkitty käytettäväksi kaudenpäätös turnaus reissuun toukokuussa. Tuotto ei olisi ollut noin hieno ilman YHTEISTYÖKUMPPANEITA!

Joukkueemme kiittää seuraavia yrityksiä tuestanne 5.11. järjestelyissä. MAALAISPUOTI Mikkeli tarjosi meille herkulliset makkarat myyntiin, HF-AUTOHUOLTO tuki kahviota sekä antoi arpapalkintoja. Arpajaisiin saimme paikallisilta yrityksiltä lahjakortit, kiitos NESTE Loppi, GRILLI kahvio HUUHKAJALAMPI, AMORE pitseria ja PARTURI-KAMPAAMO NINNI.

SARJAPELIT Joukkueemme pelaa Salibandyliiton alaista Sisä-Suomen ja Länsirannikon yhdistettyä P15 (-09 syntyneiden) kilpasarjaa. Sarjapelit alkoivat 30.9. Hämeenlinnassa. Syksyn ittaan olemme käyneet jo pelaamassa myös Tampereella ja Turussa. Saaliina tällä hetkellä yksi voitto.

Tulevana viikonloppuna 11.11. joukkueemme suuntaa kohti PORIA. pelit ovat klo 14 ja klo 17. Syyskausi huipentuu kahteen kotiturnaukseen.

Tervetuloa lauantaina 2.12. KANNUSTAMAAN JOUKKUETTAMME LASTIKKAAN. Pelimme ovat klo 11 ja klo 18. Koko päivän on myös muita hyviä pelejä seurattavana. KAHVIO palvelee!

Lauantaina 9.12. joukkueellamme on toinen kotiturnaus. Turnaus siirtyi Riihimäeltä meille Lopelle. Tervetuloa silloin myös kannustamaan. Turnaus on vain kolmen joukkeen ns tasoitus kierros. Pelejä on klo 10-14.30. Meidän joukkue pelaa pelit klo 10 ja klo 13.30.

Kevät kauden pelit selviävät sitten joulukuussa, kun saamme alkusarjan pelit pelattua.

Tästä linkistä pääsee salibandyliiton sarjamme tulospalveluun. Sieltä näkee sarjatauluko, menneet ja tulevat pelit yms.

Pelejämme voi seurata joukkueemme youtube sivulta (LFT P15) tässä linkki

Joukkueellamme on myös oma facebook sivu, jonne pääset tästä linkistä

JOUKKEEMME TUKIJAT KAUDELLA 2023-2024

Koneurakointi Jameko oy Lopen kulta ky Lääkarivastaanotto H.Eloranta Toikka Kiinteistöt

Konetyö M.Halonen Mökki- ja rakennuspalvelu Laatukolmio oy

Bar Parooni Hyria ja Unisport


Joukkueenjohtaja Riikka Jalkanen

lft.riikka.jalkanen@gmail.com

Lopen Floorball Team ry

Paloheimonkatu 3 D 4
11130 Riihimäki

E-mail: lopenfloorballteamry@gmail.com
Puhelin: 040-7340368