Oxdog Loppi Open 2024 pelattu - mestariksi Otso ja Pojat!
Lopen Floorball Team LFT ryJulkaistu: 25.07.2024 11.35

Oxdog Loppi Open 2024 pelattu - mestariksi Otso ja Pojat!

Oxdog Loppi Open 2024 3vs3 ulkosäbäturnaus saatiin pelattua lauantaina 20.7. Lopella.

Pelit pelattiin Lopen Laakan hallinnoimalla Järki Areenalla Lopen Kirkonkylän koulukeskuksen yhteydessä sekä syksyllä 2023 avatussa liikuntahalli Lastikassa.

Järki-Areenan yhteydessä oleva tenniskentän alue muutettiin katsomolliseksi salibandyareenaksi Lopen Ampumaratayhdistyksen katsomokärryjen sekä buffet - & katsomotelttojen avulla. Tapahtuma-alue oli kompakti ja päivä keräsi paljon kiitosta niin pelaajilta kuin muilta turnauskävijöiltä. Koska Suomen kesä on kaunis, mutta vähän arvaamaton, oli sateen varalle valmisteltu pelikenttä myös Lastikkaan. Pitkään saatiin ulkona pelata, mutta viimeinen alkusarjapeli jouduttiin sadekuuron vuoksi siirtämään sisätiloihin. Päätös oli oikea, sillä loppuillan sateli ja ajoittain kovaakin. Ulkokentästä tulee sateella liukas ja näin ollen se oli liian vaarallinen pelata.

Pelipäivä oli pitkä ja tasokas, sillä turnaukseen osallistui useampi eri salibandyn ja jääkiekon pääsarjatason pelaaja. Ensimmäinen ottelu alkoi klo 10.00 ja finaalihuipennus koitti klo 18.00. Finaalissa mestaruuden itselleen nappasi FoSu taustainen Otso ja Pojat kaataen paikallisen K Koukku Oy:n lukemin 7 -4.

Turnauksen kolmanneksi sijoittui edellisen vuoden mestari Ryttylän Trokarit.

Otso ja Pojat pelasi päivän seuraavassa kokoonpanossa:

  • Auvinen Otso (MV)
  • Hautala Juho (C)
  • Kilpi Otto
  • Lepistö Roope
  • Kuosmanen Samuel
  • Kapulainen Veeti
  • Yeamyim Jeeraut

Turnauksen pistepörssin voitti tehoin 12+11 Nico Matilainen (K Koukky Oy) ja maalipörssin 17 maalillaan Juho Hautala (Otso ja Pojat).

Tarkemmat turnaustulokset ja joukkuetiedot löytyvät tulospalvelusivuilta https://lft2.torneopal.fi/


LFT ja Laaka kiittävät turnauksen tukijoita, Lopen kuntaa, Oxdogia, Team Sportia Riihimäkeä, Loppi Hovia, Lopen Ampumaratayhdistystä sekä K Koukku Oy:tä

Suuri kiitos myös turnauksen mahdollistaneelle talkooväelle, LFT P17&P22 pitämälle buffetille sekä päivän tuomareille!



Lopen Floorball Team ry

Paloheimonkatu 3 D 4
11130 Riihimäki

E-mail: lopenfloorballteamry@gmail.com
Puhelin: 040-7340368